20.8.12

lauantain aurinko, sunnuntain sade

No en ole timantinkova penkkihenkilö. Mutta ensi kerralla ehkä parempi. Jos vaikka muistaisin oman joukkueeni pelaajien nimet. 

Maailma hävisi Kouvolalle, mutta hurraa Maailma, koska hienosti vajaalla rosterilla sekajoukkueena, nähtyään toisensa ensimmäisen kerran tunti ennen peliä, ja etenkin koska ne teki sen tärkeimmän ja tsemppasi hillittömästi jäätävän ensimmäisen erän jälkeen. Toisessa ne oli parempia, kovempia ja vielä hikisempiä, ja niillä on kivampaa.Piti lähteä yöllä kotiin. Olin vähän jatkoilla. Otin tuomarin kanssa pari hetelmäistä. Nukuin hotellin lattialla. Rosvosin hotelliaamiaisen. Tulin kotiin. Vaihdoin shortsit ja jatkoin matkaa ravintolapäivään. Ihan kiva, paitsi mistään ei saatu enää ruokaa, joko koska se oli loppu, tai koska ei oltu tarpeeksi kauniita mainostoimiston ravintolan asiakkaiksi.

Ratinassa pyöräilin lasinsiruihin, takakumi puhkesi ja talutin sateessa vanteet mutkalla pyörän kotiin. Kiitos Blockfest.

Kiitos myös ilman ironisia sävyjä Kouvola, Maailma, se kakkupala joka saatiin eilen ostettua ja kaikki joille olen henkistä, taloudellista tai periaatteellista velkaa lauantain jäljiltä.

Nähdään ensi kuussa meillä: Tukholma tulee kylään.

pääkipuisin terveisin, h.

No comments: