24.8.12

teoria tuomas henrikin jeesuksen kristuksen bändistä

Nojoo. En ole ole juuri nyt Telakalla niiden keikalla niinkuin kaikki muut. Koska vietän puhdistautumisviikonloppua.

Luistelin tällä viikolla viiteen minuuttiin kaksi kierrosta enemmän kuin viime keväänä. Vaikka koko kesän ajan olen vain ja ainoastaan sikaillut ja makoillut. Tästä innostuneena hankin lenkkipöksyt ja kävin äsken suosikkilenkkityypilläni, yön ninja -lenkillä. Yön ninja -lenkillä pukeudutaan mielellään mustaan, juostaan ylimielisesti parin baarin ohi, ja koska vertailukohtia eli muita typeriä juoksijoita ei ole liikkeellä, kuvitellaan että oma vauhti on ainakin ihan hiton saakelin superin kova.
Sitten tämä biisi soi päässä koko matkan. Ja kelasin, että tuo bändi on ehkä oikeasti derby-joukkue. Niiden nimet on suoraan jostain maakuntaottelun rosterista:

Tuomas Henrikki
Kreikka Mäklätsä
Black Peräkärry
Heppi Pitkätossu
Ikonihomo
Pekka Muovinen
Tuuli Meijerit
Keijo
Henkinen rumpali
Velivälimatti Torkko
Neofyytti
Sikiö
Imelä Herukka


Nii.

--------------------------------------------------------------

EDIT. Heippa bändi ja fanit. Kiitos huomiosta. Kiitos myös ehdotuksesta tulla keikalle selvinpäin. Aika kreisii. Kokeilen joskus. Ehdottomasti myös kannattaa perustaa se rullaluistelujuokkue, roller derbyä pelaa nykyään pojatkin. Toivottavasti kaikki huomasi, että kirjoitin tämän kaikella ystävyydellä. Olen oikeasti kateellinen teidän nimistä. Oma pelinimeni ei ole yhtään niin nokkela kuin Imelä Herukka. Rauhaa ja lempee.

joo ei harmita, h.

No comments: