4.10.12

tee työtä jolla on tarkoitus

En nyt jotenkin pääse yli tästä. Tarina alkaa kuukausien takaa, kun joukkue lyö lukkoon pelin. Sitten sitä aletaan mainostaa raivolla. Esimerkiksi lähetetään lehdistötiedotteita. Lähetetään niitä esimerkiksi paikallislehtiin, etenkin sinne paikkakunnalle, jossa peli järjestetään. Sitten pelataan se peli, vielä voitetaan se, ja sinne tulee paljon yleisöä ja vielä niitä ruotsalaisia.

Meinasi lentää taukokahvit seinään kun töissä näin tämän viikon Pirkkalaisen. Ensin nauratti, mutta sittemmin vajosin syvään päähän.
Kannen nosto: eläkeläisiä nojailemassa rollaattoreihin. Urheilusivut: sählyjoukkueen d-junnujen pelitulos.

Supportaan ehdoitta seniori- ja junioriliikuntaa, mutta kamoon. Missä olit, Pirkkalainen, kun pelattiin taas Pirkkalassa, kun tuotiin taas Pirkkalaan pari sataa ihmistä jotka ei muuten olisi koskaan siellä lauantaita viettäneet, kun pelattiin ensimmäisen kerran pääkaupunkiseudun ulkopuolella kansainvälinen ottelu? Toinen toinen.

Kai tähän olisi pitänyt aikojen saatossa tottua, ja olen hyvin todennäköisesti ensimmäisenä itkemässä parin vuoden päästä kuinka kaikki oli paremmin kun derby oli vielä undergroundia, koska olen myös yleensä sitä mieltä, että kaikkien bändien ekat levyt oli kovimpia ja sitten niistä tuli hissimusiikkia. Mutta tämä on nyt kyllä taas niitä hetkiä, kun kirvelee.

sielussa suolaa, h.

No comments: