12.3.13

huh huh huh

Viime viikko oli ihan hullu. Hulluhullu. Tämä viikko on ihan hullu. Kreisihullu. Näistä kun selviän niin ensin nukun päivän ja sitten olen parempi ja läsnämpi elämäni eri alueilla. Viime viikolla kävin Filkkareilla katsomassa Los Angelesin ja Lontoon mellakoita, töissä myös lauantaina, treeneissä lämmittämässä laitapenkkejä, miksaamassa lauantain peliin line upit, vähän myös kotona kääntymässä, aika paljon päänsärkylääkekaapilla ja muita yhtä hyviä.

Tämän viikon aloitin astumalla töissä mustaan aukkoon. Mielestäni voisi olla ihan ok, jos olisi ystävänpäivän, naistenpäivän ja pääsiäisen lisäksi esimerkiksi asiakaspäivä. Muistettaisiin niitä asiakkaita samalla tavalla kuin ne muistavat töitään tekeviä ihmisiä. Niille voisi jutustella samalla tavalla takaisin kuin ne puhuvat minulle. Olisi niitä, joille voisi olla ihan samanlainen kuin aina muutenkin ja olisi kivaa, ja sitten olisi niitä, joille voisi kerrankin sanoa, että "Paskanmakuista päivänjatkoa teillekin, rouva! Minulle sopii tosi hyvin, että ette enää aio keskustella kanssani, ajattelinkin ehdottaa teille ihan samaa. Varsinkin kun ehdin päästää suustani yhden työhöni aika keskeisesti kuuluvan rutiinilauseen, johon sain vastaukseksi paskamyrskyn. Kiitos palautteesta, voin mennä itseeni ja opettelemaan asiakaspalvelua vapaina hetkinäni, jos te menette opettelemaan ihmisenä olemista kaikkina hetkinänne, koska olette siinä huono. Olette ikävä näätä ja toivon teille samaa hapokasta vatsahaavaa, jonka aiheutatte minulle ilman mitään muuta syytä kuin että satuin aamulla tulemaan töihini. Kiitos!"

Sitten hain junalta yhden yhtä tai jopa enemmän uupuneen ja kaupasta muutaman kaljan. Päivän loppu oli sen jälkeen aika paljon alkuaan parempi.
Loppuviikon ajan laitan korviini nämä kivat joka päivä, mietin entistä enemmän sitä millainen vastaihminen olen muille ihmisille ja käännän itseni solmulle, jotta lauantai olisi hyvä hyvempi hyvin lopetus tälle viikolle ja tälle keväälle ja voitaisiin kaikki olla sitä mieltä, että nämä hommat maistuu taas hyvältä ja kannatti ja uudestaan!

No comments: