2.5.13

ihanaa miten vaikeeta

Miulla on kaksi toisiinsa hyvin läheisesti kietoutuvaa vaikeaa asiaa elämässä. Toinen on roller derby ja toinen on valokuvaaminen. Teen kumpiakin aika paljon ja koen kummankin kanssa aika paljon kauheita aallonpohjia. Koska koskaan ei ole tarpeeksi hyvä ja oikeastaan jatkuvasti vaan huonompi ja äääh ja miksi. Ja miksi en ikinä ole yhteiskuvissa (koska otan ne) ja miksi nekin kuvat on ihan huonoja (koska aina joku on silmät kiinni ja koska ihan hölmöt valot on urheilusaleissa).

Ne aallonpohjat on kuitenkin aika tyhmiä ja sitä paitsi todella raskaita. Yritän nyt olla parempi sellaisella itseään piiskaamattomalla tavalla ja hyväksyä oman uncooliouteni ja muistaa, että tärkeintä on se, että kivaa ja että tunnelma välittyy.

Toissa viikonloppuna meillä oli Camp Niksi-Pirkkala, jossa ihailin kuinka etevästi aloittelijoiden peli meni. Viime viikonloppuna meillä oli omien uusien harjoituspeli Seinäjokea vastaan, jossa ihailin kuinka nopeasti niistä uusista on tullut hirveän hyviä. Tänään meillä oli dinosauruksien strategiaa, ja siellä mietin että onpa mieletöntä kun niin hienosti nekin menee eteenpäin kuin hiljaiset sukkulat, vaikka niitä harvoin kukaan taputtelee selkään ja eteenpäin. Sellaiset hetket on sellaisia käänteisiä benji-hyppyjä ylös sieltä aaltojen alta. Kyllä se siitä. Kivaa!

No comments: