5.6.13

funkia, keltasta ja pöllösiä

Voitin viimeksi lapsena kirjakerhosta Muumitalon. Se oli aika siistiä. Sittemmin en ole hirveästi voitellut asioita. Kunnes nyt! Ihan vahingossa ja yrittämättä ja ihan vaan tykkäämällä. Tykkään nyt kyllä vähän lisää, kun sain tilata Funky Homo Sapiensilta hirveällä summalla tavaraa. Ja sit vähän innostuin.

Mietin ensin funkeja bambeja, ja sitten koiranpantoja, mutta sitten tilasinkin rillit huurussa itsekkäästi itselle korviksia. Koska akuutti tarve. Ei sillä, etteikö ihminen tarvitsisi akuutisti myös bambeja. Kyllä tarvitsee. Etenkin tällaisinä viikkoina, kun esimerkiksi ei pääsekään muuttamaan ja saamaan astianpesukonetta.

Mutta kattokaa nyt näitä!


Iik! Keltaset quadit! Ja puiset timangit! Ei kuvaa! Ja joo, miulla on taas puutarhaetsiväthattu!

Kiitos isosti näistä. Lisää täällä: http://fhs-boutique.valmiskauppa.fi/

2 comments:

Funky Homo sapiens™ said...

Oooi, vitsit! Meidän ihana voittaja! Löysin tänne, kun koitin opetella tuon Google Analyticsin käyttöä (nettikaupan)- ja voi vitsit, mitä ihania kuvia! Onneksi löysin (vaikkakin auttamattomasti myöhässä)! Kiitos tuhannesti ihanista ja superisti ilahduttavista kuvista <3 Upeaa ja värikylläistä syksyä Tampereelle!:)

Saia, Funky Homo sapiens
x x x

h a n n a said...

Kiitos ittelles, kaikki on tehokäytössä ja noi luistimet on peleissä voimaeläimenä, meidän joukkue on niistä ihan fiiliksissä :D