9.6.13

s niinkuin supersyömärisunnuntai

Ensin oli L niinkuin lähteetajukaikestatästäsiivoamisesta-lauantai. Pestiin mm. ikkunat ja parveke ja kylppäri ja keittiö ja lattiat ja aloin olla lattialla itkemisen äärellä. Sitten onneksi J. teki ehkä parhaat seitanpihvit ja sen leikkikaveri toi ehkä parhaat omaleipomaiset sämpylät ja söin itseni kahdella hampurilaisella taas tyytyväiseksi. 

Siinä välissä oli jotain terästettyä jääteetä ja jotain nuorisodiskoa ja sitten taas tänään jatkoin samalla hyvän syömisen linjalla. Aamiainen Vohvelikahvilassa. Kova. Koin aika pahaa annoskateutta naapurin mansikoista, mutta olin myös tosi onnellinen omasta omenataikinavohvelista, jonka mainostin maistuvan siltä kuin söisi mummolaa. 'Maistuu mummolalta' oli varmaan se mitä hain. Joka tapauksessa. Jesnam.


Oltaisiin jatkettu aamiaisjälkkärille jätskikitskalle, josta huhun mukaan saa punaviininmakuista jäätelöä. Mutta se saatana oli suljettu typerän festarialueen sisäpuolelle, eikä sinne päässyt vaikka kuinka hyvin perusteli järjestyksenvalvojille. Reklamaatio. Kotona olin täten pakoitettu syömään loput eilisistä raparperimuffinsseista. Kesäkuntoon 2015.

2 comments:

Birgit | taulu ja tapetti said...

Ihanaa että tulin tänne ihan summassa. Pöytäkuva on vaikuttava. Maistan, ja haistan tuoksun.

h a n n a said...

Summassa on hirveän hyvä tehdä asioita. Ja vohvelikahvila on onni!