8.10.13

karussa kolme päivää

Täällä ollaan. Me ja kaikki meidän roina. Muuttoiltana karkasin kisastudioon katsomaan videolta peliä (jossa olin tavaroidenmuuttopäivänä). Seuraavana aamuna karkasin lauantaivuoroon ja sieltä (kulkematta lounasruudun kautta) karkasin meidän omille synttärikekkereille. Onneksi J. karkasi myös.
Ne oli hyvät kekkerit. Ne oli myös Eetun ja Sepon kekkerit, koska ollaan ns. synnytyslaitostuttuja. Yhdessä 90 oli tosi paljon parempi kuin yksin 30. Oli rasteja, joilla piti esimerkiksi jalka- ja koripallisteilla, syödä munkki nuolematta huulia, tehdä korkea ja jykevä ihmispyramidi, tietää triviaa Eetusta ja osua tikalla silmään nuorisoidolia. Oli myös eväspussit niinkuin kaikilla leirikouluretkillä ja shottitaukoja. Tänään huomasin töissä, että takkini on täynnä baileys-roiskeita. Loppuun asti hyvä idea oli säilyttää shottilasia rintataskussa. Sitten viimeiseksi oli sauna, syöminen ja jytääminen. Hyvät kekkerit.

Sunnuntaina karkasin taas koti-, taide- ja keräilymessuille. Se oli ehkä vähän tuhmaa, mutta ne oli ihan hyvät messut ja irtiotto oman kodin kasoista ja läjistä. Ja sieltä sai kekkerikortin.
Tällä viikolla karkailen vähemmän ja suoritan enemmän. Ja kaivan sen kameran jostain.

No comments: